6-13

november

2022
Info

Het Antwerpen Gitaarfestival is een initiatief van Rode Productions vzw.

Sinds 2010 zet het gitaarfestival de allerbeste gitaristen in de spotlights. Klinkende namen als Pepe Romero, David Russell, Manuel Barrueco, de Assads, Roberto Aussel, Andrew York, Harry Sacksioni, Pavel Steidl, Zoran Dukic, Marcin Dylla, Jan Depreter, Grisha Goryachev, Tilman Hoppstock, Rafael Aguirre, Karim Baggili, Lukasz Kuropaczewki, Atanas Ourkouzounov, Carlo Marchione, Matthew McAllister, Johannes Möller, Judicaël Perroy, Roman Viazovskiy, Tomasz Zawierucha en vele anderen, maakten van het Antwerpen Gitaarfestival de jaarlijkse hoogmis voor nieuwsgierige gitaarliefhebbers uit Vlaanderen en omstreken.

In de afgelopen 10 jaar vonden duizenden bezoekers hun weg naar de Concerten, Masterclasses, de Expo en de 2 internationale Gitaarwedstrijden (Junior en Masters) in 2 leeftijdscategorieën, en veroverde het warme festival haar plaats als één van de toonaangevende evenementen voor klassieke gitaar in het noorden van Europa.

Samen met andere toonaangevende klassieke festivals en concertorganisatoren houden we de ontwikkelingen en restricties in verband met het corona-virus (Covid-19) met argusogen in de gaten en plannen toch met de steun van onze partners een 10de jubileum editie van ons festival dat van start gaat met de JUNIOR competitie op 6 november en eindigt met een feestelijk slotconcert op 13 november 2022.

Waar zijn we te vinden?

Het Antwerpen Gitaarfestival vindt plaats in de gebouwen van het CC Deurne, Frans Messingstraat 36 te Deurne. Wie GPS gebruikt, gebruikt als adres Frans Messingstraat 36, 2100 Deurne (Antwerpen). Raadpleeg eventueel een routebeschrijving via onderstaande link:

actuele routebeschrijving

Overnachten?

CC Deurne ligt aan de stadsrand. We hebben een speciaal festivaltarief afgesproken met het Tulipp Inn hotel in Berchem. Meer informatie over het hotel vindt u op hun website www.tulipinnantwerpen.com. Vraag naar het speciale tarief voor gasten van het Antwerpen Gitaarfestival.

Contacteer ons

voor alle andere informatie via:

info@antwerpengitaarfestival.be

Partners

Stad Antwerpen

District deurne